11 Şubat 2016 Perşembe

Cheer Up okul yıllarına dönüş :)

Yeni bir diziye merhaba.Ben bu diziyi çok sevdim.Hem kısa olması hemde eğlenceli olması diziyi hoş kıldı.Biraz konu itibariyle Monstar dizisine benzettim. Monstar için tıktıktık.

 Cheer Up!


Dizi Künyesi;
  • Dizi Adı Cheer Up / Sassy Go Go
  • Yönetmen Lee Eun-Jin
  • Senarist: Yoon Soo-Jung
  • Yayın Kanalı: KBS2
  • Bölüm Sayısı: 12 
  • Dizi Türü:  Gençlik - Okul - Komedi
  • Yayın Dönemi: 5 Ekim- 10 Kasım 2015
  • Yayın Ülkesi: Güney Kore
Fragman: 

Oyuncular;
Cheer Up! (Korean Drama)-Jung Eun-Ji1.jpg Cheer Up! (Korean Drama)-Lee Won-Geun1.jpg Cheer Up! (Korean Drama)-Chae Soo-Bin1.jpg Cheer Up! (Korean Drama)-Cha Hak-Yeon1.jpg Cheer Up! (Korean Drama)-Ji Soo1.jpg
Jung Eun-Ji Lee Won-Geun Chae Soo-Bin Cha Hak-Yeon Ji Soo
Kang Yeon-Doo Kim Yeol Kwon Soo-A Ha Dong-Jae Seo Ha-Joon
Cheer Up! (Korean Drama)-Kim Min-Ho.jpg Cheer Up! (Korean Drama)-Kang Min-Ah.jpg Cheer Up-Son Bum-Joon2.jpg Cheer Up-Ooon.jpg Cheer Up-Park Yoo-Na.jpg
Kim Min-Ho Kang Min-Ah Son Bum-Joon Ooon Park Yoo-Na
Min Hyo-Sik Park Da-Mi Cha Seung-Woo Joon-Soo Kim Kyung-Eun
Cheer Up! (Korean Drama)-Shin Jae-Ha.jpg Cheer Up-Kang Gureum.jpg Cheer Up-Jung Hae-Na.jpg Cheer Up! (Korean Drama)-Kim Ji-Suk.jpg Cheer Up! (Korean Drama)-Park Hae-Mi.jpg
Shin Jae-Ha Kang Gureum Jung Hae-Na Kim Ji-Suk Park Hae-Mi
Choi Tae-Pyung Kim Na-Yeon Han Jae-Young Yang Tae-Bum Choi Gyung-Ran
Cheer Up! (Korean Drama)-In Gyo-Jin.jpg Cheer Up! (Korean Drama)-Kim Yeo-Jin.jpg Cheer Up! (Korean Drama)-Choi Duk-Moon.jpg Cheer Up! (Korean Drama)-Ko Su-Hee.jpg Cheer Up! (Korean Drama)-Kil Hae-Yeon.jpg
In Gyo-Jin Kim Yeo-Jin Choi Duk-Moon Ko Su-Hee Kil Hae-Yeon
Im Soo-Yong Park Sun-Young Kim Byung-Jae Choi Hyun-Mi Direktör Lee 


Konusu: Real King adındaki okulun dans kulubünün kaptanı  Kang Yeon Do ile okulun beyin takımı Baek ho (çancıları :)) ile aralarındaki sürtüşme sonunda tabiki kaybeden Real king oluyor. Takım kaptanı Kang Yeon Do'nun çeşitli protestoları olsada sonu hüsran oluyor. Müdüre bir teklif ile geliyor eğer okulun baek ho ile real king in bir amigo takımı kurmasıdır.Eğer takım kurulur ve birinci olursa tekrar Real King'i tekrar kurulmasına izin verilecektir.
Real king bunu bayıla bayıla kabul ederken okul birincimiz Kim Yeol bu konuya farklı bir yaklaşımı vardır.
Lisedeki katı eğitim yüzünden birbirlerine arkadaş değil birer rakip gözüyle bakan öğrencilerin birbirlerini tanımalarını sevmesini ve anılar oluşturmalarını sağlayan, tabi araya serpiştirilmiş güzel aşk kırıntılarıda var.

Ben lise hayatımı çok güzel yaşadım her anım dolu dolu geçti lise diyince aklıma o kadar çok anım geliyor ki keşke tekrar başlasam diyorum o ergenlik insana verdiği cesaret ve delilik üniversitede olmuyor o yüzdendir sanırım benim bu diziyi çok sevmem ve yüzümde hep tebessüm oluşturmasını sağlamak. Lise hayatı farklıdır çocukluğun masumuyeti ile gençliğin deliliği bir aradadır. Umarım herkes lise hayatında güzel anılar oluşturabilir.

Karakterler:


Jung Eun-Ji Kang Yeon-Doo
RealKing İn lideri dans etmeyi çok seviyor ve arkadaşlık onun için çok önemli.Her ne kadar okul sıralamasında yerlerde sürünsede pek dert etmez onun için lise güze anılar oluşturabileceği bir yer :)

Reply 1997 dizisindeki karakterine benzettim burada da çok seviyorum bu kızı ya :)



Lee Won-Geun Kim Yeol
Ölümcül gülüşlü Kim Yeol bi insan bu kadar mı sevimli olur zalımın oğlu *-*
Dizide okul sıralamasında 1 sırada Baek Ho'nun başkanıdır. Onun içinde arkadaşlık çok önemlidir ama sadece birisi için. Çok zekidir :)) çok tatlı y
aa :)))





Chae Soo-Bin  Kwon Soo-A
Okulun 2cisi Kim Yeol' e sinir oluyor çünkü o olmasa 1inci olacak
Annesinin kuklası olmuş bir öğrenci.Annesi tüm hayatının planlamış o ise o planın bir parçası halinde yerini almış annesnin dediklerini yerine getirir.
Dizinin sinsi kötü kızı bu şahıstır.



Ji Soo  Seo Ha-Joon
Kim Yeol'un kankası Baek Ho'o da yer alan çancılardan teki.Dizinin başında şiddete eğilimli sinir uyuz biri gibi görünsede ilerleyen bölümlerde başrolun bile önüne geçmişti neredeyse.













Cha Hak-Yeon Ha Dong-Jae
 Kang Yeon-Doo un küçüklük arkadaşı kankası. Küçükken geçirdiği bir travma sonucu insanlarla temasa geçememektedir. Kang Yeon-Doo ile arkadaştır pasif biri gibi görünsede onu korumak için kendini bile aşıyor bazen :).

 
 


2 yorum: