9 Kasım 2015 Pazartesi

Oh My Venüs

Ya duydunuz mu So Ji Sub ile Shin Min Ah dizi çekiyor ben çok heyecanlandım ikisini bir arada göreceğim için çok heyecanlandım konu hakkında çok aman aman bir blgi yok ama iki güzel isim varsa bence muhakkak güzel şeyler çıkar gibime geliyor diğer yan roldeki oyuncularda çok iyi.
Dizi hakkında çok bir bilgi yok yeni bilgier aldıkça güncelleyeceğim

Oh My Venüs

 


Dizi Künyesi;
  • Dizi Adı; Oh My Venus
  • Yönetmen: Kim Hyung-Suk
  • Senarist: Kim Eun-Ji
  • Yayın kanalı:KBS2
  • Bölüm Sayısı:16
  • Yayın Dönemi: Kasım 16, 2015 --
  • Yayın Günleri: Pazartesi - Salı
  • Yayın Ülkesi: Kore 

Oyuncular;

 Fragman;

 


Karakterler: 
 So Ji-Sub Kim Young-Ho
Gizli kahraman Amerikada  insanları değştiren programlardaki insanların değişimini sağlayan ve de kişisel antröner.Aileden gelen bi zenginliği vardır. Çocukken aldığı ağır yaralar yüzünden ailesi ile arası limonu. Şimdi ise sabrı ve inatçılığı ile problemlerinin üstesinden gelmektedir.

Shin Min-A Kang Joo-Eun
dizide, 33 yaşındaki bir avukat olan Kang Joo-Eun karakterini canlandırmaktadır.Bulunduğu ortamların en güze ve en zeki kızı olarak tüm ilgiler hep üzerinde olmuştur ama onun tek ideali avukatlığın külkedisi olmak.




Jung Gyu-Woon Im Woo-Sik
Kang Joo-Eun önceleri uzatmalı sonrasında ise eski sevgilisidir. Joo Eun'dan tüm erkekler gibi çok etkilenmiş ve onu ilk aşkı ilan etmiş 15 yılboyunca sevgili olmuş daha sonra kızı boynuzlamış bu hain.Bu Arada hep boynuzlayan adam rolünde :)) bknz Birth of the beauty














Yu In-Young Oh Soo-Jin
Kang Joo Eun'un eski arkadaşı eskiden şişman saf bir kız iken yıllar sonra afeti-derya olmuş ve eski yakın arkadaşının sevgilisini çalmıştır 15 sene önceki intikamını almak için.












 Konusu: Alıntıdır. Dizi, çocukluk zamanından kalma bazı psikolojik yararlardan dolayı zor zamanlar geçiren inanılmaz derecede mükemmel kişisel antrenör Kim Young-Ho (So Ji-Sub) ve ilk aşkı bir ikon olarak kullanan Kang Joo-Eun (Shin Min-A) arasındaki aşkı anlatmaktadır.


Bence konusu:
Eskiden dillere destan güzelliği ile tüm ilgi alka gözler üzerinde olan Kang Eun Joo yıllar içerisinde aldığı faza kilolarından bir türlü kurtulamaz.Sevgilisinin onu terk etmesi ve de eski kız arkadaşı ile sevgili olması üzerine kararlıdır zayıflayacaktır Hollywood'un gizli antroneri John Kim ile beraber eski Kang Eun Joo olmaya kararlıdır. :))
Karakter ilişkileri;



Diziden birkaç kare;




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder