25 Temmuz 2013 Perşembe

Biri Monstar Mı Dedi :))

   Jang Ok-Jung izlemeye başladım ama 10'uncu bölümde kaldım sanırım beklentimi çok yüksek tuttum ne zamandır aklımdaydı bu dizi ama az bölümler tamamlansın diye beklemiştim.Zaten 12 bölümmüş 10.bölüme kadar izledim 2 bölüm kaldı bakalım.Ben beğendim güzel ilerliyor bakalım.Dizideki müzikler falan çok hoştu ben beğendim önerimdir.
   Dizi finallendi ama pek bir final gibi olmadı bölüm sonu gibiydi, yeni bölümde ne olacak gibilerdeyim aslında dizi 12 bölüm ama bölümleri çok uzun rahat rahat 16 bölüm olabilirmiş (hesapladım :D ) ama 12 bölüm yapmışlar tv kanalıyla alakalı sanırım ama keşke daha tatmin edici bir final olaydı.


Trailer:

  • Dizi Monstar
  • Yönetmen: Kim Won-Suk
  • Senarist: Kim Tae-Hee
  • Yayın Kanalı:Mnet, tvN
  • Bölüm Sayısı: 12 
  • Tür: Okul, Gençlik, Müzik, Arkadaşlık
  • Yayın Dönemleri:Mayıs 17 - Ağustos 2, 2013
  • Yayınlandığı ülke: Güney Kore

Oyuncular:
Monstar-Yong Joon-Hyung.jpg Monstar-Ha Yeon-Soo.jpg Monstar-Kang Ha-Neul.jpg Monstar-Ahn Nae-Sang.jpg Monstar-Kim Min-Young.jpg
Yong Joon-Hyung Ha Yeon-Soo Kang Ha-Neul Ahn Nae-Sang Kim Min-Young
Yoon Sul-Chan Min Se-Yi Jung Sun-Woo Han Ji-Woong Sim Eun-Ha
Monstar-Park Kyu-Sun.jpg Monstar-Kang Ui-Sik.jpg Monstar-Da Hee.jpg Monstar-Moon Yong-Seok.jpg Monstar-Kim Yoo-Hyun.jpg
Park Kyu-Sun Kang Ui-Sik Da Hee Moon Yong-Suk Kim Yoo-Hyun
Cha Do-Nam Park Kyu-Dong Kim Na-Na Ma Joon-Hee Ma Hyo-Rin
Monstar-Yoon Jong-Hoon.jpg
Yoon Jong-Hoon
Shin Jae-Rok

Karakterler:

 Yong Joon-Hyung - Yoon Sul-Chan
Genç kızların aygın baygın olduğu genç yaşında başarılar yakalamış kafam burnu Kâf dağındaki narsist idolümüz.Birkaç sorun yüzünden tekrar okula başlamış durumdadır.Sıra arkadaşı Min Se-Yi ile aralarında tatlı atışmalar vardır.Bu atışmalar ileride kalp atışlarının hızlanmasına sebep oluyor. :))

 


  Ha Yeon-Soo - Min Se Yi
Babasının ölümünden sonra Yeni Zelendaya gitmiş 5 sene orada yaşamış daha sonra Kore'ye geri gelerek burada yeni okuluna başlamış.Korkusuz ve biraz duygusuz bir ifadesi var.Babasının ölümünden sonra hafızasını ve konuşma yeteneğini bir süreliğine kaybetmiş. 

  

Kang Ha-Neul - Jung Sun-Woo

Bay kusursuz bu arkideşi To The Beautiful Dizisinden de hatırlıyoruz orada da kusursuz birisini canlandırıyordu.Yine bu dizide de havalı biri ve sultanlara selam vermeyen tipte canlandırıyor. Min Se-Yi'ye okula geldiğinden beri bir ilgisi vardır ona her konuda yardım etmek istemektedir.Çünkü aslında onlar küçüklük arkadaşıdır.
 

 
Kim Min-Young - Sim Eun-Ha 
Sınıfın en tatlı ve arkadaş canlısı kızıdır.Min Se-Yi'ye ilk geldiğinden beri yardım ediyor.Onu ne kadar sevsede biraz kıskanıyor sanki.Her grupta vardır böyle ortayı bulmaya çalışan kızlar ya aynı onun gibi :)) 







Da Hee - Kim Na-Na 
Okulun,sınıfın ağır ablası herkesin çekindiği ne olduğu belli olmayan kendi halinde, herkesin onun ile ilgili teorisi vardır. Bu kız tam bir kara kutu içinden ne çıkacağı belli değil.
Ama grup kurulunca o da grupta bulunuyor kutusu yavaş yavaş açılıyor :)






 Kang Ui-Sik - Park Kyu-Dong
Sınıfın en ezik öğrencisi sınıfın alay konusu olan nam-ı diğer Radyosu hadi söyle diyorlar bu garipte başlıyor şarkı söylemeye diğerleri de alay ediyor tabiki de. Min Se-Yi onu biraz yüreklendirmiştir o da aslında istemiyor ama -Hayır demeye cesareti yok. ve bunları da hakkettiğini düşünüyor.










Park Kyu-Sun - Cha Do-Nam
 Sınıftaki zengin bebesi Shin Jae-Rok'un sağ kolu gibi birşey gücünden yararlanıyor.Eski bir judocuymuş ama geçirdiği kaza sonucu çok sevdiği sporu bırakmak zorunda kalıyor. 


 Genel Konu: Psikolojik yaraları olan gençlerin kendilerini müziğin gücü ile iyileştirmeye çalışan sıradan öğrencilerin hayatlarını anlatıyor.
Yoon Sul Chan (Yong Junhyung) ''Man in Black'' grubunun vokalisti.O aklında derin yaralar taşıyan ama duygularını ifade edemeyen biri.Çünkü onun asabi tavrı ve sıcak öfkesi sorunlara neden oluyor. Yönetim şirketi ona ideal bir öğrenci olarak kendini göstermesini emreder.Beklenmedik olaylarla karşı karşıya iken, o okuldaki bir müzik grubuna katılır.
İzlerken sevgiyi, dostluğu ve hayelleri keşfedeceksiniz.


Konusu:
Min Se-Yi okulun ilk günü okulda bir kargaşa meğerse film çekimleri varmış ne bilsim garip çöm öğrenci zaten.Neyse Min Se-Yi hafızasında sorun olduğu için belli izler koyuyor kaybolmamak için telefonuyla resiimler çekiyor işte dükkan resim vs. şeyler.
Yoon Sul-Chan'ın başrolünün oynadığı film okulda çekilmekte rol arkadaşını tenhada sıkıştırıyor öpecek gibi yaparken 'pıkcın'diye ses geliyor resim çekmiş Min Se-Yi elinden kaptığı gibi alır telefonunu Yoon Sul-Chan garibim Min Se-Yi ne olduğu bile anlamadı neyse uzattım epey.Sonra olay olay oluyor Yoon Sul-,Chan okula devam etmek zorunda kalır ve sıra arkadaşı ise Min Se-Yi'dir.Daha sonra bir temizlik için sınıfcak sarayı temizlemek için giderler orada kutsal mirasa zarar vermek suçundan okula gelecek Bakana gösteri yapmak zorunda kalır Min Se-Yi, Yoon Sul-Chan , Sim Eun-Ha, Kim Na-Na, Park Kyu-Dong, Cha Do-Nam 5'lisi grup kuracaklar.Çalışmalar devam ediyor ve çok güzel şeyler çıkıyor ortaya. Tabi karşı rakip grupta boş durmaz.


Karakter Çizelgesi:
 Gift:


 Diziden Kareler:






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder