19 Şubat 2016 Cuma

Uncontrollably Fond

 2016'in iddiali yapımların birisi daha iki muhteşem oyuncu başrollerinde Kim Woo Bin ve Bae Suzy henüz çekimleri gerçekleşmemiş olmasına rağmen rekor bir fiyata satılmış Çin'e. Senaryo ve oyuncular olarak 2016'ın gözbebeği olacağını düşünüyorum.
Haziran ayında yayınlanmaya başlanıcak bakalım nasıl bir dizi olucak :)

Uncontrollably Fond

 Indiscreetly Fondly-p00.jpg


Dizi Künyesi:
  • Dizi İsmi: Uncontrollably Fond
  • Yönetmen:
  • Senarist: Lee Kyoung-Hee
  • Yayın Kanalı: KBS2
  • Episodes: 16
  • Release Date: Haziran, 2016
  • Yayın Ülkesi: Güney Kore

Oyuncuları


Konusu:
Shin Joon-Young (Kim Woo-Bin) ve No Eul (Suzy) çocukken birbirinden kalpleri kırık olarak ayrılırlar.
Kim Woo Bin cok kaba bir super star olan Shin Joon Young karakterini canlandirirken Suzy No Eul isimli bir belgesel yapimcisi olacak.

Karakterleri: (Alıntıdır)

Kim Woo-Bin : Zeki ve çekici bir ünlü olan Shin Joon-Young karakterini canlandıracak. Onu karakteri, son derece otoriter birisidir.
Suzy dizide, bir belgesel yapımcısı olan No Eul karakterini canlandırmaktadır. Onun adalet anlayışı para karşısında kırılgandır ve o kendisinden daha güçlü olanların karşısında da kırılgandır.
Lim Ju-Hwan dizide, "KJ Group" adlı bir iş merkezinin müdürü olan Choi Ji-Tae karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri dünya da bugüne kadar görülmemiş, iyi görünümlü, eğitimli, kişilikli, görgü sahibi ve ailesi ile "mükemmel adam"dır. O, çok nazik, tatlı, sevecen ve yardımsever birisidir.
Lim Ju-Eun dizide, "KJ Kozmetik”in Takım Müdürü olan Yoon Jung-Eun karakterini canlandırmaktadır. Onun babası başkanlık için güçlü bir aday olarak gösterilmektedir. Onun karakteri, kraliyet ailesinden gelmektedir ve nesiller boyunca ailesi başkanlık yapmıştır





4 yorum:

  1. vay vay :) güzel diziye benziyor teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  2. Haziran'da başlayacak olmasına sevindim, yazın rahat rahat izleyebilirim :D Bitmesini bekleyebilir miyim bilmiyorum ama sabırsız hissediyorum nedense.. Paylaşım için teşekkürler :')

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bu diziye karşı bi sabırsızlığım var daha erken başlamasını istiyordum :)

      Sil