3 Kasım 2012 Cumartesi

Zamanı aşan aşk Queen In Hyun’s Man

Ramazan ayında izlediğim içinde komedinin romantik ve dramında bulunduğu fantastik diziydi.Biliyorsunuz fantastik dizilerde çok mantık aranmaz bu dizi içinde geçerli. Yoon In Na çok şeker bir kız dizide de aynı yine bi o kadar şeker kızımız dizideki partneri Ji Hyun Woo ilede sevgililermiş heralde dizideki o aşk dolu bakışların bu kadar doğal olmasının romantik olmasının katkısıda oldukça fazla sanırım.
Şimdi dizimize geçelim.


Fragman



Dizi Adı: Quenn Inhyun's Man
Yönetmen: Kim Byung-Soo
Senaryo: Song Jae-Jung
Konusu: Tarihi- Romantik- Fantastik
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Tarihi: 18 Nisan 2012
Yayın Kanalı: tvN

Oyuncular: 
Ji Hyun Woo - Park Boong Do
Yoon In Na - Choi Hee Jin
Kim Jin Woo - Han Dong Min
Ga Deuk Hi - Jo Soo Kyung
Park Young-Rin - Yoon Na Jung
Jo Dal-Hwan - Chun Soo
Eom Hyo-Seop - Min Am
Lee Kwan-Hoon - Ja-Soo
Jin Ye-Sol - Yoon Wol
Ji Nam-Hyuk - Han Dong
Seo Woo-Jin - King Sook jong
Kim Hae-In - Qeen Inhyun
Choi Woo-Ri - Royal concubine Jang
Kim Won-Hae - Eunuch Hong


Genel Konu;
Park Boong Do, Jang Hee Bin'in entrikalarıyla mevkisini kaybeden Kraliçe In Hyun'un haklarını geri almasını savunan bir alimdir. Zamanda 300 yıl ileri giderek günümüz Seul'e gelir ve orada bir TV dizisinde Kraliçe In Hyun rolüyle kariyerinin ikinci baharını yaşamayı uman Choi Hee Jin ile tanışır.


Yalan suçlamalarla mevkisinden edinilen kraliçe In hyun düşmanları boş durmamaktadır tekrar mevkisine dönmesini engellemek için ona bir suikast düzenlerler.Zeki alimimiz Park Boong Do durumlardan şüphelenerek Kraliçe In Hyun evine gider ve tam ana gelmişken Kraliçeyi kurtarır ve düşman askerleri ile dövüşür tam ölmek üzereyken gözünü başka bir dünyada açar bu dünya kendi dünyasından tam 318 yıl sonrasıdır kendi dünyasınından çok farklı bir yerdir.Ben nereye geldim diye şaşırırken uzun zamandır düşüşte olan aldığı son röl sayesinde yükseleceğine inanan Kraliçe In Hyun rolünu oynayacak Choi Hee Jin ile karşılaşır heyecanlı şaşkın kızımız onu görünce set ekibinden sanar ve onun Kraliçe olduğunu söyler alimimizin kafası daha çok karışr hiç bilmediği bir dünyada kendisinin kraliçe olduğunu söyleyen bir kadınla başbaşadır.
 Alimimiz Park Boong Do iki dünya arasında mekik dokumaya başlar gelecek dünyada onu bir tek Choi Hee Jin görmüştüm başka gören olmamıştır şaşkın kızımızda  hayal gördüğünü rüya gördüğünü sanmaya başlamıştır artık bir anda şavaşan insanlar ölen insanlar görmüştür kolay değil tabi. Sonra bu devamlı geçmişten gelen giden adama yardımcı olmaya başlar sonrada aşık olmaya başlar adamda aşık olmuştur ve o da Choi Hee Jin sayesinde gelecek dünyada naısl yaşaması gerektiğini geçmiş dünyada neler yaşandığını ve düşmanlarının planlarını öğrenmiş oluyordu ve geri dönerek ona göre o da planlar yapıyordu. Zamanla oyun oynamaya başladı sonra bu iki aşık ama önlerinde büyük engeller vardı 318 yıl kadar.Zamanla oyarken karkaşa çıkabiliyor beklenmedik bir kaza yada diğer insanların Park Boong Do'yu unutmasına neden olmuştur.Sadece Park Boond Do ve Choi Hee Jin unutmuyordu sadece arkadaşlarına anlatan Choi Hee Jin onun hayal yada rüya gördüğünü söylüyorlardı yazık kızımız ne kadar anlatmaya çalışsada kimse inanmıyordu onu o da artık hayal olduğunu düşünmeye başlamıştı.Park Boong Do'da artık yeni dünyadada Choi Hee Jin'in yanında yaşamak istiyordu fakat zaman izin vermiyordu buna.İyi seyirler.

Karakterler;


Ji Hyun Woo - Park Boong Do
Zamanın ünlü alimlerin asil bir aileden geliyordur.Kralı yakın arkadaşı güvendiği dostudur.
Düşmanları tarafından ailesi eşi ve doğmamış bebeği dahil herkesi öldürülmüştür.Düşmanlarının son isteği şimdi Kraliçe In Hyun'dur onuda kaybetmek istemeyen Park Boong Do onu canı pahasına korumak istemektedir.Oldukça akıllı olması sayesinde yeni dünyasına alışması çok zor olmayacaktır.


  Yoon In Na - Choi Hee Jin
 Çok saf, kalbiyle hareket eden, insanlar çok çabuk güvenen, aklına esen neyse yapmakdan kaçınmayan birisi.Çocuğu öpmek için saçma sapan bahaneler uydurabilecek kadarda cesur birisi.Eski kore güzelli yeni oyuncudur kendisi Kraliçe In Hyun oynayacaktır.





Ga Deuk Hi - Jo Soo Kyung
Choi   Hee jin'in en yakın arkadaşı ve menajeridir.Oldukça zeki ve kurnazdır o olmazsa Choi Hee Jin'in işi oldukça zor olacakdır devamlı arkadaşı arkasını toplamaktadır.Bazen isyan etsede arkadaşını çok sevdiği için onu bırakmaz.Choi Hee Jin erkek arkadaşlarını seçmeye varacak kadar korumacıdır.

Ayrıcı oyuncu the princess man'da kim seung yoo'nun yengesiymiş çok değişikdi Queen ın Hyunda oynadığı dizileri okumasaydım hayatta tanımazdım.

 Ga Deuk Hi - Jo Soo Kyung

Hallyu starı oldukça ünlü bir capkındır.Gazetecileri nasıl kullanmasını gayet iyi bilen  Choi Hee Jin'in eski erkek arkadaşıdır onu aldattığı için ayrılmışlardır o kadar özgüvenlidir ki Choi Hee Jin'in ona geri döneceğine inanmaktadır.Diziye renk katan karakterlerdendi Park Boong Do ile olan diyalogları çok güzeldir :)
Park Young-Rin - Yoon Na Jung

Zamanın gingenslerinden eskide Park Boong Do'nun karısının yardımcısıyken evleri dağılınca o da ginseng olmuştur hem Park Boong Do'ya befa borçu vardır hemde ona kendi canını verecek kadar aşıktır.Onu koruması için verdiği tılsım sayesinde yaşamıştır Park Boong Do.






İlişki Çizelgesi ; 





Diziden Kareler;


 
 


 Gifler;






Diziden Bir Kaç ost;












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder