6 Kasım 2012 Salı

Bir aile skandalı - Speed Scandal

Pazar günü izlediğim komik bir filmi izlemeyenlere önerimdir.O çocuğun yanaklarını ısırasım geldi çok tatlıydı tavırları selamlaması bi de dedesinin ikinci oğlunun oğlu ile olan diyalogları mükemmeldi.


Fragman


 Adı : Speed Scandal
Yönetmen: Kang Hyung Chul
Senaryo: Lee Byeong Heon  - Kang Hyung Chul
Vizyon Tarihi: 4 Aralık 2008
Tür: Aile - Komedi
Süre: 108 dk.

Oyuncular;
Cha Tae Hyun - Nam Hyun Soo
Park Bo Young - Hwang Jung Nam
Wang Seok Hyeon - Hwang Ki Dong
Hwang Woo Seul Hye - Yu Chi Won (Kreş öğretmeni)
Sung Ji Ru - Lee Jang Hun
İm Ji Kyu - Lee Sang Yun
Lim Seung Dae - Bon Pil Jong
Kim Ki Bang - Radio Pi
Park Young-Seo - Radiyo asistanı
Jung Won-Joong - Radiyo yönetmeni
Jeon Min-Seo - Moo Gong Hwa
Kim Hye-Jin - muhabir
Ahn Il-Kwon - polis memuru
Lee Joon-Hyuk - fotoğrafçı

Zamanında oldukça meşhur popüler olan Nam Hyun Soo şimdilerde bizim güzin ablanın radyo versiyonunu yapan bir radyocu.Oldukça çapkın karda yürüyüp izini belli etmeyenlerden kendinden başka kimseyi düşünmeyen eşyalarıda oldukça kıymetli hayla kendini ünlü sanan ünsüzlerden.
Günün birinde genç bir anne olan Jung Nam yazar hikayesini radyoya, babası aradığı için hikayesinde iyi reyting verir radyoya tabi ki bu Nam Hyun Soo'nun işine gelir kıza verdikçe gazı veriri git bul babanı der ona kahvaltı hazırla vs. aslında hiç bilmeden kendi kuyusunu kazıyordur :) :) .
Tam romantik ortamı hazırlamış adam şarabını almış mumunu yakmış parfümün sıkmış tamamen hazır artık yani sadece konuğunun gelmesi beklemekte.Tam o sıra zil çalar -Din dan gong- romantik bir şekilde karşılama yapmayan hazırlanan Nam Hyun Soo karşsında hiç beklemediği tanımadığı bir kadın bir çocuk görür kim ki bunlar.Bu radyoya yazan genç annedir Nam hyun soo'nun babası olduğu iddia eder.Kovar atar ama Jung Nam'ın gitmeye niyeti yoktur en azından DNA sonuçları çıkana kadar.Uyur gezer bir çocuk ve kendi aleminde 22 yaşında bir anne evine yerleşmiştir artık onlara alışması lazım.Bakalım böyle bir adam hem baba hemde dede olabilecek mi.
İyi seyirler            

Birkaç Kare;
 

4 yorum:

  1. Bu filmi çok sevdiğim bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine izledim. Harika bir komediydi. Boş tek bir karesi bile yoktu. Hele çocuğun şekerliği beni mahvetti. Senin de yazında belirttiğin gibi tam yemelikti. Yazı için ellerine sağlık diyorum ve ben de herkese öneriyorum.

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim.Evet güzel filmde finalide iyiydi korelilerden beklenmeyen bir finaldi.

    YanıtlaSil
  3. Bi-iki gereksiz sahne dışında güzel filmdi.

    YanıtlaSil
  4. evet haklısın gereksiz benim aklıma gelen bir sahne vardı yatak sahnesi.

    YanıtlaSil