7 Ocak 2013 Pazartesi

Take Of Us Captain!!!

Uzun zaman önce yayın zamanında başlamıştım.Bitirebildim mi sayılır.Ji jin hee'nin oyunculuğunu çok beğendiğim için Ku Hye Sun ile ilk tanışmam oldu aman soğudum o kızdan ve Bof'dizisinde ki hallerini görünce hepten geçenlerde bi şarkısı dinlemiştim beğendim ama oyunculuğa yakmışmıyor bence.Çok ufak tefek cırtlak sesli kalıyo mimikleri bakışları falan çok abartı buluyorum.
Çok heyecanlı başladığım bir diziydi Ji Jin Hee'nin nereedyse çoğu dizisini izledim ama en çok tarihi dizilere yakışıyo bu ayrı konuda :) :) 5-6. bölüme kadar gayet rahat gitsede bi zaman sonra artık baymaya, sıkmaya başlıyor.Devamlı aynı olaylar tekrarlanıyorum devamlı hüsran devamlı gizemli bir hava.İzlenebilir bi dizi beğenenler ama ben beğenmedim.Belki de çeviriler çok geç geldi bölümler arasından çok zaman geçti soğumuş olabilirim diziden.Yinede bitirdim atlaya atlaya bazı bölümleri hiç izlemedim final bölümünde son 10dksını izlemiş olsamda bitirdim :) )

Diziye geçelim :)
Fragman:


Dizinin Adı: Take Care of Us, Captain (literal title)
Türü:  Romantik
Yönetmen: Joo Dong Min
Senarist: Jung Na Myung
Bölüm Sayısı: 20
Yayın Kanalı: SBS
Yayın Tarihi: 4 Ocak 2012 – 8 Mart 2012
Yayın Günleri ve Saati: Çarşamba & Perşembe – 21:55
  
Oyuncular
Ji Jin Hee - Kim Yoon Sung
Ku Hye-Sun - Han Da Jin
Yoo-Sun - Choi Ji Won
Lee Chun-Hee - Kang Dong Soo
Clara Lee Seong-Min - Hong Mi Joo
Kim Chang-Wan - Han Gyu Pi Yang Mi Hye
Lee Whee-Hyang- Yang Mi Hye
Kal So-Won -  Han Da Yeon
Lee Ah-Hyun - Yang Mal Ja 
Choi Il-Hwa - Hong In Tae


Karakterler:



  Ji Jin Hee - Kim Yoon Sung

Kuralları olan hatayı asla affetmeyen beceriksizlik ve zeki olmayan insanlara tahammülü olmayan ama haksızlıklar karşısında gereğini yapan karizmatik pilotumuz.
Zamanında yaptığı bir hata yüzünden kendini hiç affetmemiş o yüzden mesleğine bir süre ara verip kayıplara karışmış.Han Da Jin beceriksiz ve burnunu herşeye sokmasından dolayı onunla çalışmak istemez.


  Ku Hye-Sun - Han Da Jin 
Pilotluk okulunu birincilikle bitirmiş en güzel gününde annesini kaybetmiş.Annesinin ölümünden kısa bir süre sonrada babası kaza geçirerek vefat ediyor.Hayatta sadece ünlü olma hayaliyle tefecilerden albüm parası alan halası ve hasta küçük kardeşi  Han Da Yeon ile kalakalmış.
Kendisi oldukça neşeli, güleryüzlü, ve yardımseverdir.Kaptan Pilot Kim Yoon Sung ile arası çatışmalı olsada onunla çalışmaktan oldukça menmun.


Lee Chun-Hee - Kang Dong Soo
 Kule takım lideri. Evleceği kadını 150 won kahve parası isteyerek bulmaya çalışan o yüzden adı 150 Won çıkmış :)
Aslında çok zengin ama pinti mi pinti bir babası var :)
 Han Da Jin korumaya çalıştığı için devamlı Kim Yoon Sung ile bir soğuk savaş içerisindedir.











Yoo-Sun - Choi Ji Won
Hosteslerin lideri yaptığı işi disiplinle en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. O da yaptığı bir hata yüzünden  yıllarca acı çekmiş ve sevdiği adam Kim Yoon Sung kaybetmiştir.Kim Yoon Sung tekrar görünce onu tekrar elde edebileceğini düşürenerek çalışmalara
başlamıştır.İki yüzlü davrananarak onu tekrar elde etmeye çalışır
Han Da Jin ile çatışmadadır çünkü neyse izleyin burayı :))
 


Clara Lee Seong-Min - Hong Mi Joo 
 Hava yollarının sahibinin kızı işle oldukça ilgili şımarık birisi.Kim Yoon Sung devamlı onu korumaya çalışıyor eskiden ona yaptığı bir iyilik için babası devamlı Kim Yoon Sung kovmaya çalışsada devamlı onu engellemeye çalışmıştır.

      







konusu

 Genel Konusu:
”Take Care of Us, Captain” Han Da-Jin (Ku Hye-Sun)’in pilot olmak için girişimlerini takip eder.
Ji Jin-hee, uçaklar konusunda doğal yeteneğe sahip Kim Yoon-seong’u canlandırmaktadır. Kim Yoon-seong, akılcı ve mükemmeliyetçi görünmektedir ancak aslında yumuşak kalpli, insancıl bir kişiliktir.

Han Da Jin'in mezuniyet günü annesi ve babasıda gitmek için uöağa binmiştir babası pilottur zaten.Neyse uçağa binerler uçağı Han Da Jin'in babası ve yeni kıdem almış artık tam bir pilot olan
Kim Yoon Sung yönetmekteydi.Yaptığı bir hata yüzünden tuvalette olan Han Da Jin'in annesi karnını çarpar ve hamile olduğu için kanaması başlar.Acil iniş yapılması lazımdır ama riskli olduğu için diğer 300 kişinin canını tehlikeye atmayı göze alamayan Han Da Jin'in babası iniş yapmaz.Velhasıl kelam annne kan kaybından gider ve küçük bebeği ise mikrop kaptığı için hastalıklı bir çocuk olur (hastalığının adını unuttum:).Neyse bu hata yüzünden çok acı çeken Kim Yoon Sung çeker gider ağır işlerde çalışır işte buzhane bekçisi gibi düğün fotografcısı gibi artık gökyüzünün onu çağırdığını düşünerek çok sevdiği mesleğine geri döner ve Han Da Jin ile takım olurlar.Kim Yoon Sung çok soğuk bir adamdır Han Da Jin ise neşeli ve hareketli biri olduğu için Kim Yoon Sung tam zıttı yani iyi bir ekip olamazlar her defasında onu takımından çıkarmaya çalışır Kim Yoon Sung ama nafile o kadar inatcı ve azimlidir ki her defasında  Kim Yoon Sung şaşırtarak geri dönmeyi başarır.Tabi bu çatışmalar aralarındaki bağı güçlendirir Han Da Jin annesinin ölümüne sebep olan ve kardeşinin hastalıklı olmasına sebep olan kişinin Kim Yoon Sung olduğunu bilmemektedir.
Dizi Türkiye'ye İstanbula da gelmiş göstermişti Van depreminden bahsetilmiş.Hurmadan bahsetmişler müslüman meyvesi olduğundan.Fiyatlarda pahalı diyo :)) hayla fesli garsonlar gösteriyorlar cidden kızdım yani!!! ama yinede reklamımız olduğu içinde mutlu oldum.Teşekkürler:)

Türkiye'den Kareler:


İlişki Çizelgesi:

Diziden Kareler:
Bazı Resimler Koreantürk'den alıntıdır :)

                                         

1 yorum:

  1. Bence bir daha izleyin benim en çok sevdiğim dizi koo hye sun ise boşta gercekten kötüydü ama bu dizide bence ji jin hee ye yakışır bir performans göstermiş

    YanıtlaSil