14 Şubat 2014 Cuma

Gece Sineması Filmleri { 3 }

Siz yoksa hala (Türkçeden artık ^ kaldırılmış cümleye göre anlayacakmışızz yani artık hâlâ yokmuş) Confession of Murder izlemediniz mi aaa aaa çok ayıp :) :).Bende bu gece izledim :P :P.Ama keşke daha önce izleseydim yok böyle bir film süper ötesi film hatta iki film için konuşmak istiyorum. Diğer filmimizde Ajussi filmi ben pek kore aksiyon filmlerini sevmiyorum 100kişiye tek dalıp burnunu bırak tırnağı kırılmadan çıkan başrolleri görünce bayy geliyor.Biraz gerçekci olun demi.Ben sıkıldığım filmlerde genelde iki akşama bölerim ama bu akşam iki film birden izledim düşünün siz gerisini artık.
İlk Ajussi'yi izledim tereddütlü izledim ama güzelmiş ben çok duygulandım filmde.Sonra hızımı alamadım ve ne zamandır aklımda ama bir türlü izleyemediğim filmi izledim Confession of Murder'ı  ben bir katilim filmide çok şahaneydi seri katilin vs ama çok pis ters köşe yapıyor film bence kaçırmayın.Kore filmlerinden bekleyen performansın üzerindeydi her iki filmde.
Bu gece iki aksiyon kan revanlı filmden sonra bu gece çok uğraşacak gibiyim büyük ihtimal maktül olurum :O

İlk filmimiz

The Man From Nowhere


Film Künyesi:

  • Film İsmi: The Man From Nowhere / Ajussi
  • Yönetmen: Lee Jeong-Beom
  • Senarist: Lee Jeong-Beom
  • Protükdor: Lee Tae-Hun, Kim Sung-Woo
  • Vizyon Tarihi: 5 Ağustos 2010
  • Süresi: 119 dakika
  • Tür: Aksiyon/Dram
  • Yayın ülkesi:Güney Kore
Fragman;

Oyuncular:

The Man From Nowhere-Won Bin.jpg The Man From Nowhere-Kim Se-Ron.jpg
Won Bin Kim Sae-Ron
Cha Tae-Sik Jung So-Mi
Kim Hee-Won Kim Sung-Oh The Man From Nowhere-Kim Tae-Hun.jpg The Man From Nowhere-Lee Jong-Pil.jpg The Man From Nowhere-Thanayong Wongtrakul.jpg
Kim Hee-Won Kim Sung-Oh Kim Tae-Hun Lee Jong-l Thanayong Wongtrakul
Man-Sik Jong-Suk Det. Kim Chi-Gon Det. No Ramrowan

Konusu:Cha Tae-Sik Özel istihbarat ajanıdır.Fakat hamile eşini düşmanları öldürdüğü için hayata küsmüş ve meşhur Kore dizilerinde gördüğümüz rehinecilik yapmaya başlamıştır.Ek konuştuğu dünyayla tek bağlantısı arsız komşu kızı Jung So-Mi'dir. So-Mi'nin annesi uyuşturucu mafyasından uyuşturucu çalıp olayları başlatmıştır.Çaldığı uyuşturucuyu Cha Tae-Sik'in işlettiği rehiciye vermiş ve bir şekilde o da dahil olmuş oldu olaylara.Daha sonra uyuşuturu Baronu uyuşturucuyu çalan So-Mi'nin annesini buluyor ve kızıyla onu kaçırıyor. Cha Tae-Sik onları bulmak için girmediği delik kafasını sokmadığı sokak, deşmediği adam kalmıyor.Daha sonra anlıyor ki bunların işi basit bir kaçırma işi değil çcouklara uyuşturucu taşıtmaktan, organ mafyasına kadar gidiyor olaylar ama yılmıyor So-Mi bulamasada diğer çocukları kurtarmak istiyor.Daha sonra ise So-Mi'nin annesi ile onun intikamını almaya başlıyor.


' Yarın için yaşayanın, bugün için yaşayan karşısında hiç şansı olmaz.'

' Geçen sefer... Sana arkamı döndüğüm için özür dilerim.
Birine çok yakınlaşmak istersen,bir şekilde ondan uzak durursun.'

'Eğer senden nefret edersem dünyada sevecegim kimse kalmaz düşündükce buram acıyor. O yüzden senden nefret etmeyecegim'

'Yaklaşma... Kan bulaşır.'

Kesinlikle izleyin izletin.

İzlemek isteyenler için Tıktık...


İkinci Filmimiz huzurunuzda;

Confession of Murder

 

Film Künyesi:

  • Film: Confession of Murder  / I'm A Killer
  • Yönetmen: Jung Byoung-Gil
  • Senarist: Jung Byoung-Gil, Lee Young-Jong
  • Prodüktorr: Lee Yong-Hee
  • Vizyon Tarihi:  8 Kasın 2012.
  • Süresi: 119 dk.
  • Tür: Aksiyon,Dram,
  • Yayın Ülkesi: Güney Kore
 Fragman:


 Oyuncular;

Confession of Murder-Jung Jae-Young.jpg Confession of Murder-Park Si-Hoo.jpg Confession of Murder-Kim Young-Ae.jpg Confession of Murder-Jang Gwang.jpg Confession of Murder-Jo Eun-Ji.jpg
Jung Jae-Young Park Si-Hoo Kim Young-Ae Jang Gwang Jo Eun-Ji
Det. Choi Hyung-Goo Lee Doo-Suk Han Ji-Soo Yönetmen Choi Kang-Sook

Konusu: 15 sene önce 10 kadını öldüren seri katil bir türlü yakalanamamıştır.Dedektif Choi Hyung Goo tüm çabalarına karşılık her defasında elinden kaçırmıştır seri katile karşı öfke,kin ve intikam duygusu besliyor.Ve bir gün birisi çıkıp 15 sene önce katil benim der ve 'I'm a Killer' kitabını yayınlar tüm ince ayrıntısına kadar cinayetleri işlediğini anlatmaktadır. Lee Doo-Suk toplum tarafından dışlanması gerekirken halk onu sevmiştir hatalarından dolayı üzgün pişman olduğu için.Yani yüzsüzlüğünde bu kadarı olarak öldürdüğü kadınların ailelerinden af dilemeye gider kazandığı paraları hayır kurumlarına bağışlar.Eee acılı ailelerde boş durmaz tabiki eşini, kızını, annesini, kaybeden aile yakınları birlik olarak Lee Doo-Suk karşı suikastlar düzenlemeye çalışır ama adam çişe bile korumayla giderken işleri bir hayli zor olacak.Neyse bir gün kurnaz bir tv yapımcısı Dedektifi ve Lee Doo-Suk'u bir tartışma programında bir araya getirmek ister. Lee Doo-Suk'un hayranları arayarak onu tebrik eder sonra bir telefon daha gelir ismini vermek istemeyen birisi Dedektifin kaç km hızda koştuğunu biliyor musun der Lee Doo-Suk'a o da şaşalar ve akıllara bir soru gelir yoksa Lee Doo-Suk gerçek katil değil mi ?? Peki arayan adam kim ??.
Bu soruların cevabı için kesinlikle izleyin pişman olmazsınz.


İzlemek isteyen TıkTık



















































































































































































































2 yorum: