16 Şubat 2014 Pazar

Aramızda Casus Var 0_0

Bu Filmi herkes gibi bende dört gözle beklemiştim.Hemen izledim ama yazısı biraz geç kaldı affola artık :) :) Tabi böyle casuslara can kurban eğer böyle casuslar varsa Kuzey Kore'ye sesleniyorum bekliyoruz. :) :)

Secretly Greatly

Fragman:


Oyuncular:

Kim Soo-Hyun Secretly Greatly-Park Ki-Woong.jpg Lee Hyun-Woo
Kim Soo-Hyun Park Ki-Woong Lee Hyun-Woo
Won Ryu-Hwan/Bang Dong-Gu Lee Hae-Rang Ri Hae-Jin
Secretly Greatly-Son Hyun-Joo.jpg Park Hye-Sook Secretly Greatly-Hong Kyoung-In.jpg Secretly Greatly-Kim Sung-Kyun.jpg Secretly Greatly-Ko Chang-Seok.jpg
Son Hyun-Joo Park Hye-Sook Hong Kyoung-In Kim Sung-Kyun Ko Chang-Seok
Kim Tae-Won Jun Son-Lim Jo Doo-Suk Seo Soo-Hyuk Seo Sang-Goo
Secretly Greatly-Lee Chae-Young.jpg Secretly Greatly-Park Eun-Bin.jpg Secretly Greatly-Choi Woo-Sik.jpg Secretly Greatly-Jang Gwang.jpg Secretly Greatly-Shin Jung-Keun .jpg
Lee Chae-Young Park Eun-Bin Choi Woo-Sik Jang Gwang Shin Jung-Keun
Ran Yoon Yoo-Ran Yoon Yoo-Joon Ko Young-Gam Mr. Park

 Konusu: Güney-Kuzey Kore arasındaki ilişkiyi biliyoruz işte açık açık dile gelmesede her iki tarafta birbirini bir kaşık suda boğma çabasında iki devletin aynı kandan aynı ırktan olup böylesine düşman olmaları cidden üzücü.Hep bunlar amerikan oyunu işte :) :).
  Neyse efenim dizi konumuz.Kore film ve dizilerinde hep bi vardır eğer kuzey koreli ajan varsa kesinlikle Kuzey Kore işi bittikten sonra onu yok eder hiç acımadan ve ajanların yardımına ise Güney Koreli cesur, vicdanlı dedektifler koruma güçleri vs. yardım eder The Berlin File filmini izlediyseniz onda da öyleydi.Bu Filmde de öyleydi Kuzey Kore Bang Dong-Gu'yu ajan olması için Koreye yollar o da birilerinden kaçarken yaralı düşüyor ve onu bir ajumma buluyor ve acıyıp onu oğlu gibi görüp bakkalında iş verir. Bang Dong-Gu'yu mahallenin saf bakkal çırağını oynuyor mahalledeki uçan kuştan haberi oluyor kimse sümüğü akan saf bakkal çırağından şüphelenmez demi.
Bang Dong-Gu ise devamlı haber beklemekte ne zaman geri çağırılıcam ne zaman aileme kavuşacam diye.Film den anladıüım kadarıyla Kuzey Kore ajanlarını küçük yaşta ailesinden alıp daha ailesiyle görüşmesine izin verilmiyor filme göre tabi.Bang Dong-Gu geri çağrılacağını beklerken mahalleye bir Müzikle uğraşan  Lee Hae-Rang taşınıyor Bang Dong-Gu'ya onun da bir ajan olduğunu anlaması uzun sürmedi. Lee Hae-Rang'ın ajanlıkla falan işi yok o sadece müzikle uğraşmak istiyor Kuzey Kore'den bağını koparmak istiyor.
Sonrasında ise Ri Hae-Jin taşınıyor mahalleye 3. kanka oluyor ve beraber birazcık vakit geçiriyorlar birazcık çünkü sonları yaklaşıyor.Ama bu 3 arkadaş inanılmaz derecede birbirlerine bağlılar sen yaşamalısın, Sen yaşamalısın vs diyip duruyorlar.Neyse Kuzey Kore bu 3.lünün birbirini imha edemeyeceğini anlayıp işlerini başka ajanlara veriyor Kuzey Kore'liler.
Neyse bu 3.lünün peşine düşüyor Kuzey Koreli Ajanlar.
Çok da uzun yazdım özet gibi oldu :D :D.
 Ben sevdim diziyi.Bakkal ajummaya bayıldım film cidden çok güzeldi.Bir mahalledeki insanların dayanışma vs güzeldi.Eksikleri de vardı tabiki de ama yine de izlenebilir.İzleyin bence tavsiyemdir :) :)







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder