15 Nisan 2013 Pazartesi

Bir Adamın Aşkı O_O - When a Man Loves

Song Seugn Hun severler için Dr.Jin tam bir fiyaskoydu o yüzden onu hiç saymak dahi istemiyoruz :).Eminim sizlerde öylesinizdir.Çok uzatmayayım :)



Trailer





Adı: Namjaga Saranghal Ddae
Yönetmen: Kim Sang-Ho
Senaryo: Kim In-Young
Yayın Kanalı: MBC
Yayın Periyodu: 3 Nisan 2013 - 6 Haziran 2013
Bölüm Sayısı: 20
Tür: Romantik-Dram
Ülke: Güney Kore 

Oyuncular:
Song Seung Hun - Han Tae Sang
Shin Se Kyung - Seo Mi Do
Chae Jung Ahn - Baek Sung Joo
Yun Woo Jin - Lee Jae Hee
Jo Jae Ryong - Yoon Dong Goo
Jung Young Sook - Yoon Hong Ja
JB -Seo Mi Joon
Jr. - Ddol Yi
Kang Shin Il - Seo Kyung Wook
Oh Young Shil - Choi Sun Ae
Lee Chang Hoon - Goo Yong Gap
Kim Sung Oh - Lee Chang Hee ( Lee Jae Hee'in abisi)
Lee Min Ji  - Jin Song Yun
Park Min Ji - Eun Ae
Lee Sung Min - Han Tae Sang Mafya babası patronu

Karakterler:                                 

Song Seung Hun - Han Tae Sang
Ailesinin borçları yüzünden mafya babasına verilmiş istemediği bir hayatı yaşamasına mahkum edilmiştir.Bu hayat böyle gitmez diye isyanı basmıştır aslında.Sevdiği kız onu değiştirmeye ilk andan başlamıştr.

Shin Se Kyung - Seo Mi Do
Babasının borçları yüzünden boynu bükük :( . Çok başarılı olmasına rağmen üniversite eğitiminden maddi imkansızlıklar yüzünden tam vazgeçerken Han Tae Sang tutumuştur elinden bırakmayada niyeti yoktur.

 Chae Jung Ahn - Baek Sung Joo
Han tae Sang aşık ama yüz bulamayan eski patron karısıdır. ( En güzel özetledim demi :D :D ) Çok inatçı ve kaybetmeye tahammülü yoktur  'Ya benimsin ya toprann oğlum' 'dan ibarettir Han Tae Sang'a olan aşkı.


















Yun Woo Jin - Lee Jae Hee
Bu cicoz abimiz Han Tae San'ı ölümden kurtaran adamın kardeşi.Han Tae San onu kendi kardeşi yerine koyarak en iyi eğitimi almasını sağlaması ,için teeee Amerikalara yollamıştır.Ama nankör çıkacak gibi O_O
















Konusu:
Dizide ölmüş patronunun kadınına aşık bir adamın o süreçte başka bir kadınla tanışması konu edilmektedir. Dizi orta yaşlarda bir adamın dramatik aşk hikayesi hakkında.

Konusu.Kiii Yukarıdaki okuduğunuz konuyla uzaktan yakından ilgisi alakası bulunmamaktadır.Han Tae Sang bir mayf babasının sağ koludur.Ama devamlı bu pis işten kurtulmanın yolunu arar patronuna temiz işler yapması için yalvarır ama nafile.Yine bir gün bir kitapevi sahibine tahsilata gider yerler bir ederler orayı adamda zırnık yoktur zira.Neyse adam kaçar intihara kalkışır ama yakalanır kitap evinin sahibinin kızı Han Tae Sang parayı getireceğini söyler.Ne para gelir ne kız derken kız çıka gelir parayı farklı yoldan ödemeyi teklif eder.Neyse ailenin birbirine bağlılığı Han Tae Sang etkiler borcu siler ve kıza (Seo Mi Do) burs bile bağlar.Ama büyük patron bunu öğrenince bide karısının ona aşık olduğunu anlar ve onu öldürmeye çalışırken Lee Chang Hee ou kurtarır ve patronu öldürür bu vefaya karşılık Han Tae Sang kardeşin benim kardeşim der.
Ve 7 yıl geçer :D :D.Seul'e geri döndüğünde çok zengin bir iş adamdır artık Han Tae Sang 7 yıl önce aşık olduğu kadını tekrar görür Seo Mi Do ve onunla evlenmeye niyetlidir.


Şimdilik bu kadar :)


İlişki Çizelgesi



Diziden Kareler 
 
 




1 yorum:

  1. blogun çok güzel böyle bir bloga sahip olduğun için şanslı olmalıısın benimkilerede beklerim
    Türkü Dinle,
    Kadınca,
    Sing
    Nedir

    YanıtlaSil